Kortnytt

Statistikk alle

Brukere: 4
Nyheter: 49
Nettlinker: 49
Besøkende: 395933
Hjem arrow Alle artikler
Liste over alle artikler, sortert på dato.
06.07.27 - Nydelig fjordkryssing Skriv ut E-post
Skrevet av Gisle   
Thursday 27. July 2006
Øivind og Gisle hadde en nydelig fjordkryssing torsdag 24. august 2006. Egentlig tenkte vi vel bare at vi skulle ta en tur rundt Rauøy, men da vi først rundet rundt Rauøy på nordsiden på flatt vann, og så fuglehuk blinke i formiddagssolen et stykke borte i sørvets, var valget enkelt...
Utrolig flotte forhold!
Sist oppdatert ( Tuesday 27. February 2007 )
Les mer...
 
Rolvsøy Rundt Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
Sunday 13. April 2003
Rolvsøy rundt er et utmerket turalternativ for en dagstur. Mange er ikke klar over hvor flott naturen oppleves fra kajakken oppover langs Seutelva til Skinnerflo, videre til Solli, Visterflo og til slutt Greåker. En av turene som jeg har hatt rundt Rolvsøy er tidligere beskrevet og kan leses om på egne sider (serveren som dette har ligget på ble lagt ned 1. mai 2009, men jeg har nå flyttet innholdet slik at det er tilgjengelig igjen).
Sist oppdatert ( Wednesday 24. June 2009 )
 
Haldenvassdraget Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
Saturday 12. October 2002
Haldenvassdraget har mye å by på, både når det gjelder natur, kulturhistorie og opplevelser. Fredrikstad Kajakklubb har årlig en tur til Fange ved Aremarksjøen. Dette har således vært utgangspunktet for flere flotte turer, både oppover i vassdraget og nedover i vassdraget. Den turen jeg selv var med på, var en lang dagsøkt fra Fange til Brekke, og opp igjen, samt en kortere tur i området rundt Strømsfoss.
 
Løv
 
 
(Serveren som dette har ligget på ble lagt ned uten varsel 1. mai 2009. Derfor har artikkelen vært utilgjengelig en periode. Nå er den imidlertid tilgjengelig igjen).
Sist oppdatert ( Wednesday 24. June 2009 )
 
Smauget-Risholmen-Langholmene Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
Saturday 01. January 2000
Skjærgården fra Smaugstangen til Hankø er absolutt verdt å få med seg. Her er det utallige små viker, trange sund, skjær og holmer hvor man kan få massevis av supre opplevelser. Vær oppmerksom på at det kan være vanskelig i enkelte partier dersom det blåser mye. Er det moderat til svak vind, er dette et supert alternativ også for nybegynneren.
Sist oppdatert ( Friday 12. January 2007 )
Les mer...
 
Hankø Rundt Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator   
Saturday 01. January 2000
Hankø rundt er et flott turalternativ. Dette området kan by på det meste når det gjelder idyll, høye bølger, båtliv og villmark. Det er været som bestemmer. På en godværsdag med lite vind er dette en tur som er godt egnet for nybegynnere, men blåser det, kan dette området også by på utfordringer for de som er mer erfarne.
Sist oppdatert ( Thursday 08. March 2007 )
Les mer...
 
Mer...
<< Start < Forrige 1 2 3 Neste > Slutt >>

Resultat 21 - 25 av 25
© 2019 Padleweb