Kortnytt

Statistikk alle

Brukere: 4
Nyheter: 49
Nettlinker: 49
Besøkende: 415913

Login


Glemt passordet?

Hjem
Turforslag - Børtevann i Sarpsborg
Skrevet av Gisle Paulsen   
Tuesday 14. July 2009

Ved Jakthytta

Artikkelen gir en beskrivelse av Børtevann - en liten innlandsperle i Østfold. Børtevann ligger ca 15 km fra Sarpsborg, i naturskjønne omgivelser med spennende kulturlandskap og områder som minner mer om villmark. 

Sist oppdatert ( Tuesday 14. July 2009 )
Les mer...
 
Bilde fra en innlandsperle i Onsøy
Skrevet av Gisle Paulsen   
Friday 26. June 2009

Det er fredag, og jeg tenkte at jeg måtte vise dere dette bildet fra en av de veldig mange naturperlene i Onsøy, nemlig Seutelva. Seutelva strekker seg fra Skinnerflo i Råde, og sørover forbi Ørmen og gamle Onsøy Stasjon (stedet heter faktisk det),forbi Kjølberg Herregård og ned gjennom det store og fredede våtmarksområdet som strekker seg fra Skåra til Ørebekk, før den renner ut i Glommas vestløp, Vesterelva, ved Floa og Bureskjær på Gressvik.

Seutelva mot sør fra Kjølberg Bro

 

 For noen år tilbake lagde jeg en artikkel/hjemmeside om en tur rundt Rolvsøy i regi av Fredrikstad Kajakklubb. Den kan du lese her på padleweb hvis du vil, og du finner den under turreferater og dagsturer på menyen til venstre.

Sist oppdatert ( Friday 26. June 2009 )
 
Turforslag - Ørsjøen i Haldenmarka
Skrevet av Gisle Paulsen   
Friday 19. June 2009

 

Orsjoen

 

Ørsjøen ligger et par mil sør for Halden, den strekker seg fra Aspedammen og Ør i nord, til Prestebakke i sør. Prestebakke er et av Norges varmeste steder gjennom sommeren, noe som vel skulle kunne lokke de fleste til å ta seg en tur dit en solrik sommerdag...

Sist oppdatert ( Friday 19. June 2009 )
Les mer...
 
Norge Rundt Innslag
Skrevet av Administrator   
Thursday 18. June 2009

 

Fra nrk.no

 

 

I mai 2005 gjennomførte Fredrikstad Kajakklubb et nybegynnerkurs som ble filmet av NRK Østfold. Her kan du se innslaget. 

Sist oppdatert ( Thursday 18. June 2009 )
Les mer...
 
Endelig er feil rettet opp.
Skrevet av Gisle Paulsen   
Monday 01. December 2008

De siste ukene har ikke sidene vært tilgjengelige pga feil i databasen. Nå er imidlertid dette forhåpentligvis rettet opp, og sidene fungerer som før. Dermed skulle det også være muligheter for å legge til nytt innhold, så følg med...

SurprisedLaughingCool

Sist oppdatert ( Monday 01. December 2008 )
 
Kirkøy-Tjurholmen-Nordre Hällsö
Skrevet av Administrator   
Tuesday 17. June 2008
Padleleiren på Storesand 2008 er unnagjort. En av turene i år var fra Storesand via Herføl til Tjurholmen og Norre Hällsö, og hjem igjen via Lauer.

  

 

Sist oppdatert ( Thursday 17. July 2008 )
Les mer...
 
6. mai 2008: En vår med bud om mye vann...!
Skrevet av Gisle Paulsen   
Tuesday 13. May 2008

 

Tirsdag 6. mai 2008 møtte Gunnar og undertegnede opp ved vannhjulet i Ågårdselva for årets elvedebut. Det var mye vann denne dagen, mer enn noen gang tidligere... Målingen ved Solbergfoss viste 2400 m3, det meste som jeg har vært ute i her tidligere er et sted rundt 1800 m3 maks. Elva fikk en helt annen karakter. Strømskillene var på andre steder, mye fordi den høye vannstanden gjorde at vannet feide rett over steinbankene/øyene ute i elva mellom A og F (se kart i artikkel).  Ved Vannhjulet

Sist oppdatert ( Wednesday 14. May 2008 )
Les mer...
 
2/10-07: Flateguri i vakkert høstvær!
Skrevet av Gisle Paulsen   
Wednesday 03. October 2007

Jeg kom for en gangs skyld tidlig hjem fra jobben, og grep umiddelbart anledningen til å få en av de siste ettermiddagsturene med kajakken denne høsten. Været var helt nydelig, med en svak bris fra sør, blå himmel, sol og en brukbar temperatur som minnet mer om sommer enn om høst...  

Turen gikk fra Engelsviken og sørover til Flateguri, som oppfattes som en skikkelig utpost når man er der ute, så rundt Risholmen og tilbake til Engelsviken igjen.

 Flateguri
Sist oppdatert ( Wednesday 14. May 2008 )
Les mer...
 
20. juni 2007: Nye kartlenker
Skrevet av Gisle Paulsen   
Wednesday 20. June 2007
Padleweb er oppdatert med 10 nye lenker til karttjenester på nettet i dag.
Dette er lenker til tjenester som anses for å være bra, enten med tanke på ytelse, detaljering eller hjelpeverktøy for interaktivitet.
Har foreløpig ingen gode lenker til svenske eller danske kart, men håper å få fram det etterhvert.

Sist oppdatert ( Tuesday 13. May 2008 )
 
22. mai 2007 - Elvepadling ved Solli Bruk
Skrevet av Gisle Paulsen   
Wednesday 23. May 2007
Jeg er heldig som fikk anledning til å padle en gang til i elva denne våren. Vannstanden er på vei nedover, så det spørs om det blir flere turer på meg nå. Vannmåleren i Solbergfoss viste 975 m3/s denne dagen.


Sist oppdatert ( Wednesday 26. September 2007 )
Les mer...
 

Hvem er logget på

Elv-06.jpg
© 2019 Padleweb